Innovatiiviset tuoteratkaisut

DA-Group on teknologiayritys. Yrityksen osaaminen sulautetun teknologian alueella on maailman kärkiluokkaa. Koko teollisen tuotantoketjun kattavat palvelut tekevät DA-Groupista tärkeän kumppanin asiakkailleen.

Tarjontamme koostuu perinteisestä valmistuksesta palvelukokonaisuuksiin: tuotekehityksestä ja suunnittelusta testaukseen, valmistukseen ja tuotteen elinkaaren hallintaan. Tuotantoketjun yhdistäminen asiakkaalle kustannustehokasta ja nopeuttaa sekä suunnittelu- että tuotantoprosessia. 

Teollisuus- ja teknologiasektori

 

Etävalvontajärjestelmä

Etävalvontajärjestelmä

DAMO on teollisen tuotantokoneiston tehokas monitorointilaite, joka yhdistää asiakkaan koneiden etävalvonnan ja hallinnan heidän tuotannonohjaus-järjestelmässä.
Lue lisää »

Mobiilinäyttöjen ohjausjärjestelmä

Mobiilinäyttöjen ohjausjärjestelmä

DMCU on DA-Groupin toteuttama mobiilinäyttöjen ohjausjärjestelmä uusimpien matkapuhelinnäyttöjen tuotekehityksen ja laadunvarmistuksen tarpeisiin. Lue lisää »

LED-NÄYTTÖJÄRJESTELMÄT

LED-NÄYTTÖJÄRJESTELMÄT

LED-näyttöjärjestelmät on suunniteltu ja valmistettu kestämään vaativia ympäristö-olosuhteita. Järjestelmät toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Näyttöjä voidaan käyttää joko yksinään tai ne voidaan liittää saumattomaksi kokonaisuudeksi toimimaan osana asiakkaan järjestelmää. Lue lisää »

AJONEUVONÄYTÖT JA -OHJAUSJÄRJESTELMÄT

AJONEUVONÄYTÖT JA -OHJAUSJÄRJESTELMÄT

Julkisen liikenteen kalustoon suunnitellun tietokone-järjestelmän avulla hallinnoidaan tietoja eri laitteissa, kuten matkustajainformaatio- ja mainosnäytöissä sekä kuljettajan ohjauspaneelissa. Avoin IP-teknologia mahdollistaa kolmansien osapuolien laitteiden liittämisen järjestelmään. Lue lisää »

 

Puolustus- ja turvallisuussektori

Tarjoamme puolustus- ja turvallisuusalalla koko palveluketjun aina järjestelmien, alijärjestelmien ja laitteiden tutkimuksesta, tuotekehityksestä ja valmistuksesta tuotteen elinkaaren hallintaan. Panostamme pitkällä tähtäimellä kotimaiseen osaamiseen ja toimintavarmuuteen.

 

Omasuojajärjestelmän testauslaite

DARAD on nopea ja luotettava elektronisten sodankäynti-järjestelmien testauslaitteisto ilma-, maa- ja merivoimien kalustoille. Innovatiivinen, kädessä käytettävä 3-in-1-testauslaite suorittaa kiireistä missiota edeltävän kaluston oman EW-järjestelmän "go/no-go" testauksen. Lue lisää »

Antennin ohjaus- ja kääntöjärjestelmä

AZELi on antennien ohjausjärjestelmä erittäin vaativiin ja vaikeakulkuisiin olosuhteisiin. Laite mahdollistaa jatkuvan 360-asteen kierron jopa 210-asteen kulmassa. Laite sisältää verkkoyhteyden, integroidun ohjaimen ja useita elektronisia ja RF-läpisyöttöjä. Lue lisää »

 

Avaruussektori

Toteutamme avaruusteollisuuden sovelluksiin laite- ja järjestelmäratkaisuja, kuten esimerkiksi keskeisiä instrumentteja satelliitteihin. Osallistumme myös teknologioiden kehityshankkeisiin tulevaisuuden satelliiteille.

 

RF, mikro- ja millimetriaalto

RF, mikro- ja millimetriaalto

DA-Group on RF- ja mikro- ja millimetriaalto-teknologioiden vahva asiantuntija. Toimitamme kehittyneitä RF- ja mikroaaltoratkaisuja teollisuus-, viestintä-, puolustus- ja avaruussovelluksiin. Lue lisää »

Laite- ja järjestelmäratkaisut

Laite- ja järjestelmäratkaisut

DA-Group on luotettava SAR-tutkan alijärjestelmien toimittaja sekä avaruus- että puolustusteollisuudelle. Synteettisen apertuurin tutkan alijärjestelmät ovat erityisosaamistamme. Lue lisää »

 
 

 
 
 

Hae

 
 

SOME